Supa crema cu perisoare de pui

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa crema cu perisoare de pui

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa, daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc, amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa, cand zarzavatul este aproape fiert. Dupa 10-15 minute, se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfuriuta. Se da la blender zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa, pana ajunge la consistenta potrivita. Se da la blender verdeata tocata, cu un pic de ulei de masline si un pic de sare. Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel. Este delicioasa! Pofta buna!

Ingrediente Supa crema cu perisoare de pui

(pentru 2 portii)

2 cartofi mari

2 morcovi

1 pastarnac

1 radacina de patrunjel

1 bucatica de telina

sare

o ceasca de supa concentrata de pui

ulei de masline

patrunjel verde

300 g carne tocata de pui

un galbenus de ou

Categorii