Supa crema de dovleac cu ghimbir

O supa de care va puteti indragosti

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Supa crema de dovleac cu ghimbir

Într-o oală adăugăm dovleacul, morcovul și ceapa curățate și tăiate în bucăți potrivite. Adăugăm 1 litru de apă și ghimbirul ras. Punem la fiert pentru 15 minute în oala de presiune sau 30 minute într-o oală normală. Când este gata, se pasează, se condimentează cu sare, piper și nucșoară. Servim cu lapte de cocos deasupra. Ornăm cu semințe de dovleac prăjite și frunze de ceapă verde.

Poftă bună!

Ingrediente Supa crema de dovleac cu ghimbir

1 kg dovleac

1 morcov

1 ceapă

50 g ghimbir

1 litru apă

1/4 linguriță nucșoară

100 ml lapte de cocos

Semințe de dovleac prăjite

Sare

Piper

Ceapă verde

Categorii