Supa-crema de dovleac cu sherry

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Supa-crema de dovleac cu sherry

Intr-o cratita, caleste ceapa in uleiul de masline pana cand se inmoaie.Adauga 4 linguri sherry si dovleacul taiat cubulete si caleste-le 1-2 minute.Toarna zeama de supa, acopera cratita si lasa totul sa fiarba 20-30 minute pana cand dovleacul s-a inmuiat. Toarna amestecul intr-un blender si paseaza-l pana se obtine o crema fina.Serveste supa presarata cu putin patrunjel proaspat alaturi de crutoane de paine.

Ingrediente Supa-crema de dovleac cu sherry

2 linguri ulei de masline

1 ceapa mare, tocata

4 linguri sherry

1 kg dovleac, decojit si curatat de seminte

600 ml zeama de supa de legume

Categorii