Supă cremă de dovlecel, mazăre și parmezan
Reteta culinara Supă cremă de dovlecel, mazăre și parmezan din categoria Supe/Ciorbe. Specific Franta. Cum sa faci Supă cremă de dovlecel, mazăre și parmezan
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Supă cremă de dovlecel, mazăre și parmezan
O reteta rapida si usor de facut https://www.blogulluicatalina.com/2022/09/supa-crema-de-dovlecel-mazare-si.html
1 dovlecel 100 gr de mazare 1 ceapa mica 1 catel de usturoi 60 gr de parmezan ras 1 lingura de smantana ierburi de Provence 1/2 Kub de llegume sau de pui sare ppierSpalati si curatati legumele, taiati bucati ceapa si dovlecelul.
Puneti-le intr-o oala adaugati ierburile, kub-ul, mazarea si acoperiti cu apa.
Gatiti timp de 20 minute.
Filtrati legumele si mixati-le impreuna cu parmezanul.
Adaugati progresiv apa in care au fiert pana la consistenta dorita.
Puneti smantana amestecati si fierbeti totul 2-3 minute.
Verificati de sare si piper.
Serviti fierbinte cu parmezan ras si cu bacon prajit.
Ingrediente Supă cremă de dovlecel, mazăre și parmezan
1 dovlecel
100 gr de mazare
1 ceapa mica
1 catel de usturoi
60 gr de parmezan ras
1 lingura de smantana
ierburi de Provence
1/2 Kub de llegume sau de pui
sare
ppier