Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole

Intr-o cratita pe foc potrivit pune la fiert laptele impreuna cu cartofii dulci, ceapa rosie si rozmarinul.Lasa-le sa fiarba pan acand cartofii s-au inmuiat

Adauga apoi lintea si lasa sa mai firba 5 minute.Inlatura cele 2 fire de rozmarin, pune compozitia din cratita intr-un blender si paseaz-o.

Toarna pasta obtinuta inapoi in cratita, pe foc potrivit.

Adauga amestecul de fasole si mai lasa sa fiarba 5 minute.Ia cratita de pe foc, asezoneaza dupa gust si servese.

Ingrediente Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole

1 L lapte

2 cartofi dulci (mijlocii), curatati si taiati cubulete

1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturi

2 fire de rozmarin, plus 1 lingurita de frunzulite tocate marunt

2 conserve (a cate 400 gr) linte, scurse

2 conserve (a cate 400 gr) cu 4 tipuri de fasole fasole alba, fasole rosie, butter beans si naut ? scurse

sare si piper negru, dupa gust

Categorii