Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole
Instructiuni de preparare Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole
Intr-o cratita pe foc potrivit pune la fiert laptele impreuna cu cartofii dulci, ceapa rosie si rozmarinul.Lasa-le sa fiarba pan acand cartofii s-au inmuiat
Adauga apoi lintea si lasa sa mai firba 5 minute.Inlatura cele 2 fire de rozmarin, pune compozitia din cratita intr-un blender si paseaz-o.
Toarna pasta obtinuta inapoi in cratita, pe foc potrivit.
Adauga amestecul de fasole si mai lasa sa fiarba 5 minute.Ia cratita de pe foc, asezoneaza dupa gust si servese.
Ingrediente Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole
1 L lapte
2 cartofi dulci (mijlocii), curatati si taiati cubulete
1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturi
2 fire de rozmarin, plus 1 lingurita de frunzulite tocate marunt
2 conserve (a cate 400 gr) linte, scurse
2 conserve (a cate 400 gr) cu 4 tipuri de fasole fasole alba, fasole rosie, butter beans si naut ? scurse
sare si piper negru, dupa gust