Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar

Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa 5 minute pana cand se inmoaie.Adauga morcovii si caleste-i 1 minut.Adauga piureul de dovleac si zeama de supa de legume.

Adu compozitia intr-un clocot apoi acopera cratita, redu focul si fierbe compozitia pana cand morcovii s-au fiert, 20-30 minute.Dupe ca morcovii au fiert, ia cratita de pe foc si paseaza compozitia.Asezoneaza supa dupa gust si serveste-o presarata cu marar.

Ingrediente Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar

1 lingura ulei

1 ceapa, tocata

450 g morcovi

decojiti si taiati cubulete

250 g piure de dovleac

1,2 L zeama de supa de legume

1 lingura mararsare si piper, dupa gust

Categorii