Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar
Instructiuni de preparare Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar
Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa 5 minute pana cand se inmoaie.Adauga morcovii si caleste-i 1 minut.Adauga piureul de dovleac si zeama de supa de legume.
Adu compozitia intr-un clocot apoi acopera cratita, redu focul si fierbe compozitia pana cand morcovii s-au fiert, 20-30 minute.Dupe ca morcovii au fiert, ia cratita de pe foc si paseaza compozitia.Asezoneaza supa dupa gust si serveste-o presarata cu marar.
Ingrediente Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar
1 lingura ulei
1 ceapa, tocata
450 g morcovi
decojiti si taiati cubulete
250 g piure de dovleac
1,2 L zeama de supa de legume
1 lingura mararsare si piper, dupa gust