Supa cu carne afumata si fasole uscata

Timp de preparare 2 ore

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa cu carne afumata si fasole uscata

Se pune cu o seara inainte fasolea la inmuiat si dimineata se scurge, apoi se pune la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucatele. Dupa cca 1 1/2 ora se pot adauga cartofii taiati in felii, telina si varza taiata in sferturi. Se pune sare, piper si se lasa sa fiarba si zarzavatul. Cind supa e gata, se amesteca smintina cu faina, se adauga putina supa si se toarna totul in cratita.

Ingrediente Supa cu carne afumata si fasole uscata

250 gr. carne de vaca

250 gr. carne afumata de porc

200 gr. fasole uscata

400 gr. cartofi

telina (frunze)

1 buc. varza

2 1/2 l apa

sare

piper

100 gr. smintina

o lingura faina

Categorii