Supa cu varza de Bruxelles, sorici si ureche de porc

Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Supa cu varza de Bruxelles, sorici si ureche de porc

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa cu varza de Bruxelles, sorici si ureche de porc

 

 Mult imi plac mie verzisoarele acestea mici de Bruxelles. Imi plac chiar mai mult decat varza. Au un gust mai delicat si dau mancarii o nota aparte. Sa nu fie chiar singurele le-am insotit de sorici si de o ureche de porc. Ei, urechea nu era chiar intreaga, bineinteles lipsea putin din varf :D  

Ingrediente Supa cu varza de Bruxelles, sorici si ureche de porc

500 gr varza de Bruxelles -congelata

soric de porc cat doua palme -de la jambon

1 ureche proaspata de porc

1 ardei rosu

1 tija telina

1 rosie mare

2 cepe verzi

2 morcovi

3 linguri ulei floarea soarelui

3 linguri grau decorticat prefiert

1/2 lingurita boia ardei

otet de mere -optional

sare

piper

smantana pentru servit

praz sau ceapa verde pentru decor .

Categorii