Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

Se curata aripioarele si se vorbeste, se taie varfurile apoi se spala si se fierbe cu 4 l de apa cu o lingurita de sare. Intre timp pregatim legumele curatandu-le si spalandu-le bine. Tăiați ceapa în 4, tăiați morcovul, țelina, păstârnacul și pătrunjelul în cuburi mici (sau robot, tocați), cartofii curățați și spălați, tăiați cubulețe, verdeața spălată tăiată în bucăți mici. Dupa prima fierbere a aripioarelor se spuma bine si se adauga legumele tocate in blender. , mazăre și cartofi tăiați cubulețe. Se lasa sa fiarba vreo 45 apoi se sare dupa gust, se adauga boiaua si piperul daca se doreste, daca nu, fiecare in farfurie. Se adauga taiteii, se lasa din nou sa fiarba 3 minute si apoi se stinge focul si se presara verdeata tocata marunt. Se poate servi dulce sau putin acrisor cu zeama de lamaie.

Ingrediente Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

6 aripi de pui

1 morcov

1 radacina de patrunjel

1 pastarnac

o bucata de telina

un castronel de mazare verde

sare

piper

1 lingurita de boia dulce

2-3 cartofi

2 cuiburi de fidea cu ou

patrunjel verde

1 ceapa rosie

Categorii