Supa de aripioare de pui cu taitei ondulati

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de aripioare de pui cu taitei ondulati

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile, apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare. Intre timp pregatim zarzavatul, curatandu-l si spalandu-l bine. Ceapa o taiem in 4, morcovul, telina, pastarnacul si patrunjelul se taie cubulete mici (sau la robot, maruntite), cartofii curatati si spalati se taie in cubulete, usturoiul se feliaza subtire, verdeata spalata se taie marunt. Dupa primul clocot al aripioarelor, se spumeaza bine si se adauga zarzavatul maruntit, usturoiul feliat si cartofii cubulete. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie cartofii, apoi se sareaza dupa gust, se adauga si boiaua dulce de ardei si se pipereaza daca se doreste, daca nu, fiecare in farfurie. Se adauga si taieteii ondulati, se lasa sa fiarba 5 minute de la primul clocot si apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin. Pofta buna!

Ingrediente Supa de aripioare de pui cu taitei ondulati

1 kg de aripioare de pui

1 ceapa mare rosie

4-5 cartofi

1 radacina de patrunjel

2 morcovi

2 buc pastarnac

o bucatica telina

200 g taitei ondulati

sare

piper

1 lingurita boia de ardei dulce

3-4 catei de usturoi

1 legatura mare de patrunjel verde.

Categorii