Supa de carne cu “frittata” (fasii de clatite)

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de carne cu “frittata” (fasii de clatite)

Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.

Ingrediente Supa de carne cu “frittata” (fasii de clatite)

Ingrediente (pentru 4 persoane): 50 g faina

125 ml lapte

1 ou

1 varf de cutit de sare

4 fire de patrunjel verde

20 g unt sau margarina

1/2 legatura codite de ceapa verde

1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Categorii