Supa de cartofi cu ciuperci uscate

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Supa de cartofi cu ciuperci uscate

Puneti la rehidratat ciupercile in vin.Curatati zarzavaturile si taiati-le in bucati potrivite,dupa plac:rondele.cubulete,bastonase.Caliti ceapa in ulei,adaugati prazul,usturoiul,morcovii si pastarnacul.

Turnati peste legumele calite 2 L apa fierbetile si lasati supa sa fiarba la foc potrivit.Adaugati cartofii si ciupercile inmuiate si cand acestea sunt fierte,opriti focul.Adaugati cimbrul si mararul inainte de servire.

Ingrediente Supa de cartofi cu ciuperci uscate

300 g cartofi

2 morcovi

1 radacina pastarnac

1 ceapa mare sau 2 mici

150 g ciuperci uscate

1 fir de praz

2 catei de usturoi

2 linguri ulei

200 ml vin alb sec

1 leg.marar verde

sare,piper

Categorii