Supa de cartofi cu ciuperci uscate
Instructiuni de preparare Supa de cartofi cu ciuperci uscate
Puneti la rehidratat ciupercile in vin.Curatati zarzavaturile si taiati-le in bucati potrivite,dupa plac:rondele.cubulete,bastonase.Caliti ceapa in ulei,adaugati prazul,usturoiul,morcovii si pastarnacul.
Turnati peste legumele calite 2 L apa fierbetile si lasati supa sa fiarba la foc potrivit.Adaugati cartofii si ciupercile inmuiate si cand acestea sunt fierte,opriti focul.Adaugati cimbrul si mararul inainte de servire.
Ingrediente Supa de cartofi cu ciuperci uscate
300 g cartofi
2 morcovi
1 radacina pastarnac
1 ceapa mare sau 2 mici
150 g ciuperci uscate
1 fir de praz
2 catei de usturoi
2 linguri ulei
200 ml vin alb sec
1 leg.marar verde
sare,piper