Supa de cartofi cu kaizer si usturoi
Este o supa foarte gustoasa.
Instructiuni de preparare Supa de cartofi cu kaizer si usturoi
Carnea, kaizerul si cartofii se taie cubulete, telina se taie in doua, ceapa se taie marunt. schimbat putin reteta si am dat pe razatoare ambii morcovi. Carnea si kaizerul le-am pus intr-o oala pe cuptor si prajit.
Cand au inceput sa-si schimbe putin culoarea adaugat morcovii rasi si vegeta. La sfarsit pus si ceapa .Dupa 2 - 3 minute adaugat apa in oala, pus restul ingredientelor si lasat la fiert.
Dupa ce s-a fiert carnea scos telina afara din oala si adaugat cartofii, sarea, piperul si mai lasat pe foc aproximativ 20 minute.
Dupa ce a trecut timpul necesar am tras oala de pe foc si am adaugat smantana subtiata cu putina zeama din supa si cu usturoiul zdrobit. pus inapoi oala pe foc pentru a da inca un clocot. La sfarsit presarat peste supa patrunjel verde tocat.
Ingrediente Supa de cartofi cu kaizer si usturoi
200 g carne de porc
150 g kaizer afumat
2 morcovi mijlocii
1 telina mica
1 ceapa
6 cartofi
250 ml smantana
1 catel de usturoi
1 lingura ulei
sare
piper
vegeta