Supa de cartofi si praz

In anotimpul rece nimic nu este mai bun decat o supa de casa perfecta pentru a te incalzi :-) Usor de facut, reteta este pretabila pentru orice leguma de sezon . Incercati combinatia de cartofi / praz si nu ezitati sa adaugati o nota crocanta cum ar fi crutoane de paine cu usturoi ;-)

Timp de preparare o ora

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Supa de cartofi si praz

Intr-o cratita, topiti untul. Sotati ceapa tocata.

Adaugati cartofii curatati si taiati in bucati si caliti-i cateva minute. Apoi adaugati prazul taiat. Amestecati bine.

Acoperiti cu apa, puneti sare, piper si adaugati cubul de bulion. Aduceti la fierbere si gatiti timp de 30 de minute.

Puneti continutul intr-un mixer pentru a amesteca totul bine.

Si acum, supa de praz de cartofi este gata sa fie gustata.

Ingrediente Supa de cartofi si praz

500gr cartofi

3 fire praz mediu

1 shallota

1 cub de bouillon

unt

sare

piper

apa

Categorii