Supa de peste si legume

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de peste si legume

Ceapa o taiem cubulete, telina la fel si le punem la calit in 3 linguri ulei de masline. Le lasam la foc mediu cam 7-8 minute, apoi adaugam morcovii rondele si cimbrul impreuna cu frunza de dafin si feniculul, mai lasam 5 minute, usturoiul pisat il punem cu 1 minut inainte de a lua tigaia de pe foc. Rasturnam continutul tigaii in vasul de la Multicooker, adaugam rosiile, 1 l apa, cartofii curatati si taiati cuburi, asezonam cu sare si piper si setam functia Boil pentru 20 minute. Dupa 20 minute adaugam dovleceii taiati felii si mai fierbem 5 minute. Pestele il taiem in patrate de 2 cm si le punem in supa, mai lasam la fiert 5 minute. Supa este gata, aparatul cand se opreste pastreaza supa calda pentru servire :). Gustam si daca e nevoie mai asezonam cu sare si piper. Servim cu patrunjel proaspat, pofta buna! Reteta pregatita de Alina, @luckycake.ro cu aparatul Philips Multicooker.

Ingrediente Supa de peste si legume

350 gr peste fara oase (eu am folosit cod si somon)

2 fire telina apio

2 morcovi

1 ceapa

2 cartofi mari

1 cutie rosii maruntite (400 gr)

2 dovlecei mici cam de 10 cm lungine

cimbru

foaie de dafin

1 catel usturoi

sare

piper

cateva seminte fenicul

ulei de masline

1 l apa

Categorii