Supa de praz si coniac

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de praz si coniac

Cureti si speli prazul.Tai slanina afumata in feliute,prazul marunt,iar carnea,in prealabil spalata,in cuburi.Oparesti rosiile,le decojesti si le treci prin sita,obtinand astfel suc de tomate. Inabusi in ulei slanina si carnea,iar cand s-au inmuiat,adaugi prazul.Stingi cu sucul de rosii si 2 litri apa fierbinte.Lasi ingredientele sa fiarba la foc mediu,pana cand carnea se patrunde bine.Pui bulionul,boia,sare si piper dupa gust.Dupa cateva clocote,iei vasul de pe foc,torni coniacul si acoperi cu un capac

Ingrediente Supa de praz si coniac

250 gr slanina afumata

500 gr carne de vita si de porc

150 ml ulei

500 gr rosii

2 fire de praz

1 lingura bulion

1 paharel coniac

piper

boia

sare

Categorii