Supa de praz si lapte de cocos

Cand veniti acasa, seara, dupa o zi de stat in ploaie si frig, solutia pentru cina este aceasta supa de praz, lapte din nuca de cocos si curry! Cremoasa si foarte usor de facut, aceasta supa te va incalzi pana in varful degetelor si iti va da o stare de bine.

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Supa de praz si lapte de cocos

Taiati prazul si ceapa in felii. Se incalzeste uleiul de masline intr-o oala si se calesc ceapa si prazul.

Se condimenteaza cu sare, piper si curry si se caleste bine inainte de a adauga lapte de nuca de cocos si se fierbe putin.

Acoperiti prazul cu apa si gatiti timp de 30-35 de minute. La final, mixati totul cu un blender veritical.

Gata! Putetidecora supa cu arahide si frunze de patrunjel.

Ingrediente Supa de praz si lapte de cocos

1 lingura de ulei de msline

1/2 ceap

500 gr praz

sare

piper

1 lingura pudra de curry

200 ml de lapte de cocos

Pentru decor:

patrunjel

arahide

Categorii