Supa de pui si ciuperci la Slow Cooker

Timp de preparare 3 ore si 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de pui si ciuperci la Slow Cooker

Taiati morcovii, telina si gulia in stil julienne (fasii lungi de 2 cm si subtiri de 3 mm). Maruntiti 3 catei de usturoi. Separat maruntiti ceapa si puneti-o la calit intr-un vas mare cu putin ulei de masine. Dupa ce devine transparenta, adaugati legumele si amestecati bine, lasati la calit intre 10-15 minute, apoi adaugati usturoiul si carnea de pui taiata cubulete. Amestecati si lasati carnea sa isi schimbe culoarea pe toate partile, mai puneti ulei daca e nevoie. Transferati toate acestea in vasul de la slow cooker, adaugati ciupercile taiate felii si turnati apa pana la limita. Curatati patrunjelul si puneti-l intreg in vas, pentru a da gust supei. Condimentati cu sare si piper si acoperiti cu capacul si setati functia High, iar timpul de gatire pentru 3 ore. Dupa 2 ore, adaugati restul din caciulia de usturoi pisat cat mai fin si 1 lingura de tarhon maruntit. Scoateti radacina de patrunjel si acoperiti din nou. La final dupa cele 3 ore puneti smantana, amestecati si mai condimentati cu sare daca este nevoie.

Ingrediente Supa de pui si ciuperci la Slow Cooker

2 morcovi

1 felie de telina

1 felie de gulie

1 ceapa mare alba

1 capatana de usturoi

1 radacina de patrunjel

tarhon uscat maruntit

1 piept dezosat de pui fara piele

300 g ciuperci albe champignon

sare si piper negru proaspat macinat

200 ml smantana dulce

ulei de masline

Categorii