Supa de rosii cu mazare si carnat afumat

Reteta culinara Supa de rosii cu mazare si carnat afumat din categoria Supe/Ciorbe. Specific Franta. Cum sa faci Supa de rosii cu mazare si carnat afumat

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa de rosii cu mazare si carnat afumat

 

O supa de iarna caci facuta cu sos de rosii de casa si cu mazare congelata. Facuta cu produse de calitate caci rosiile folosite erau de gradina si bine coapte iar mazarea am curatat-o si congelat-o asta vara.

 

INGREDIENTE
1/2 carnat afumat 130 gr 350 gr de sos de rosii de casa 1 lingura bulion concentrat de rosii 250 gr de mazare proaspata sau congelata 1 ceapa 2 morcovi 1 Kub de pasare/legume boia de ardei cimbru uscat 2 linguri ulei

Intr-o oala incalziti uleiul si puneti la prajit carnatul taiat rondele fine.

Adaugati ceapa tocata si morcovii curatati si taiati rondele. Reveniti impreuna.

Puneti mazarea si gatiti impreuna 5 minute.

Varsati sosul de rosii.

Diluati bulionul si kub-ul intr-un pahar mare de apa si varsati-le in oala.

Amestecati, puneti sare, piper , boia de ardei, cimbru uscat.

In oala de supa varsati 1l d'eau (sau plus).

Lasati sa fiarba la foc potrivit 20-25 de minute sau pana cand mazarea si morcovii sunt fierti.

Supa este gata !

Ingrediente Supa de rosii cu mazare si carnat afumat

1/2 carnat afumat 130 gr

350 gr de sos de rosii de casa

1 lingura bulion concentrat de rosii

250 gr de mazare proaspata sau congelata

1 ceapa

2 morcovi

1 Kub de pasare/legume

boia de ardei

cimbru uscat

2 linguri ulei

Categorii