Supa de rosii cu pui, fidea si crutoane

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Ridicata

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de rosii cu pui, fidea si crutoane

Se pune la fiert tacâmul de pui într-o oală de 3 litri pentru supă, cu apă şi puţină sare. Când carnea e aproape fiartă, se adaugă ceapa întreagă crestată, morcovii tăiaţi în două, ardeiul tăiat în două. Când supa e aproape gata, se scot ceapa şi ardeiul, se adaugă fideaua sfărâmată cu mâna şi se mai lasă să fiarbă cam 8 minute. Apoi se adaugă şi sucul de roşii, se mai lasă câteva minute şi se ia focul. Se decorează cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt. Se serveşte cu crutoane. Timp de pregătire: 10min Timp de gătire: 1h 20min Poftă Bună! Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/09/supa-de-rosii-cu-pui.html

Ingrediente Supa de rosii cu pui, fidea si crutoane

Un tacâm de pui

Sare

după gust

1 ceapă albă

2 morcovi

1 ardei gra

500 ml suc de roşii

2 cuiburi de fidea

Câteva fire de pătrunjel

crutoane de casa

Categorii