Supa de rosii cu radacinoase de iarna
Instructiuni de preparare Supa de rosii cu radacinoase de iarna
Curata toate legumele si taie-le julienne. Ceapa tai-o marunt.Intr-o oala de 3 l incalzeste uleiulPune ceapa si caleste-o putin. Adauga legumele si caleste-le si pe ele cam 5 minute. Ai grija sa nu se arda.
Pune apa, oregano si niste sare. Lasa la foc mare pana ce incepe sa fiarba.Fierbe la foc mic, acoperit, pana ce se inmoaie legumele (cam 15 minute). Spre sfarsit arunca in supa si o mana de taietei de casa.
Adauga sucul de rosii si mai da 2-3 clocote Potriveste de sare.
Ingrediente Supa de rosii cu radacinoase de iarna
1 morcov mare
1 gulie
1/2 telina
1 radacina de patrunjel
1 ceapa mare
4 linguri ulei de masline
1 l suc de rosii
1,5 l apa
1 lingurita oregano uscat
1 mana de taietei de casa
sare dupa gust