Supa de rosii cu taitei subtiri

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Supa de rosii cu taitei subtiri

Curatam si taiem legumele dupa preferinta, calim in 2-3 lg de ulei, ceapa , morcovii, patrunjelul si ardeiul, adaugam rosiile taiate cuburi, condimentam si turnam bulionul apoi completam cu apa sa fie cca 2 l de supa.... cand sunt fierte legumele adaugam taitei subtiri fierti in apa cu sare si tocam frunze de telina si patrunjel... Pofta buna!

Ingrediente Supa de rosii cu taitei subtiri

2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ardei gras galben ( puteti folosi de care vreti) 1 ceapa, 3-4 rosii potrivite, 2-3 lg ulei, 100 ml bulion/ suc de rosii proaspat, frunze de telina si patrunjel verde, sare, piper, 150 gr taitei subtiri, apa.

Categorii