Supa de rosii cu usturoi copt si crutoane

Reteta culinara Supa de rosii cu usturoi copt si crutoane din categoria Supe/Ciorbe. Cum sa faci Supa de rosii cu usturoi copt si crutoane

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supa de rosii cu usturoi copt si crutoane

 

INGREDIENTE
1 capatana de usturoi 50 ml ulei de masline cu aroma de busuioc 50 gr faina 1 litru bulion/pasta/suc de rosii 1 lingurita sare de mare 1 lingurita zahar brun mana de frunze de busuioc proaspete, jumatate tocate marunt, restul pastrate pentru decor 300-400 gr paine mai veche, rupta in bucatele

Ingrediente Supa de rosii cu usturoi copt si crutoane

1 capatana de usturoi

50 ml ulei de masline cu aroma de busuioc

50 gr faina

1 litru bulion/pasta/suc de rosii

1 lingurita sare de mare

1 lingurita zahar brun

mana de frunze de busuioc proaspete, jumatate tocate marunt, restul pastrate pentru decor

300-400 gr paine mai veche, rupta in bucatele

Categorii