Supa de spanac
Sincer va spun ca mi-a depasit orice asteptare. Este incredibil de delicioasa si rapida, tot ce imi doresc de la o supa :)
Instructiuni de preparare Supa de spanac
Dezghetati spanacul si tocati-l marunt. Taiati ceapa si caliti-o in putin ulei, adaugati paprika si amidonul amestecand energic.
Stingeti cu apa rece continuand sa amestecati sa nu se formeze cocoloase. Adaugati spanacul si lasati la foc potrivit cam 10 minute sau pana ce spanacul s-a fiert.
La final adaugati usturoiul pisat, otetul si smantana si luati de pe foc.
Potriviti de sare si piper si serviti cu o felie de paine prajita.
Ingrediente Supa de spanac
300/400 g spanac (eu am avut la congelator)
o ceapa potrivita
150 ml smantana
2 catei usturoi
o lingurita paprika
3 4 linguri otet din vin
o lingurita amidon (sau faina daca nu aveti amidon)
1,5 l apa
ulei pt calit
sare si piper