Supa de vita cu fidea

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de vita cu fidea

Punem la fiert intr-o oala incapatoare 4 litri de apa, sare,piper si carnea de vita .Lasam la fiert si apoi spumam bine. Cand carnea e fiarta pe jumatate adaugam ceapa, zarzavaturile taiate mai mari, si frunzele de patrunjel. Lasam la fiert pana toate sunt fierte, o dam la o parte, scoatem osul si carnea (o taiem bucati mai mici, apoi o adaugam in supa). Separat fierbem fideaua 1-2 minute, apoi o strecuram si o trecem sub un jet de apa rece si o adaugam in supa. Daca e nevoie mai adaugam sare si piper. Servim fierbinte cu arpagic maruntit. Pofta buna! Reteta pregatita de Alina @www.luckycake.ro cu paste oferite de Hutton.

Ingrediente Supa de vita cu fidea

1 kg carne vita cu o

5 morcovi

1 ceapa

2 patrunjei

1 pastarnac

1 buc telina

frunze patrunjel

arpagic pt servire

fidea de casa Hutton

Categorii