Supa de vita cu galuste la Slow Cooker

Timp de preparare 4 ore si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa de vita cu galuste la Slow Cooker

Taiati carnea cuburi, curatati si taiati ciupercile in 4. Curatati morcovii si taiati felii. Maruntiti ceapa si telina. Puneti la calit intr-o tigaie cu o lingura de ulei, ceapa si telina, dupa ce ceapa e transparenta puneti 1 lingura de boaia si amestecati, lasati 1 minut. Luati de pe foc si transferati compozitia in vasul aparatului Crock Pot. Puneti in vasul ceramic al aparatului Crock Pot carnea, morcovii, ciupercile si turnati apa cat sa acopere. Condimentati cu sare si piper. Puneti capacul aparatului slow cooker Crock Pot, 7 L Digital si setati functia High, iar timpul de gatire pentru 4 ore. Inainte sa fie gata supa, amestecati oul cu faina intr-un bol, mai adaugati faina daca este necesar, trebuie sa obtineti un aluat moale spre consistent. Condimentati cu sare si piper. Incalziti 2 litri de apa si cand apa fierbe, incepeti sa puneti cu o lingura din compozitia de ou, lasati sa fiarba si verificati in 10 minute. Galustele sunt gata cand s-au facut bine in interior. Strecurati si adaugati galustele in vasul de slow cooker. Amestecati totul si Supa de vita cu galuste la Slow Cooker este gata!

Ingrediente Supa de vita cu galuste la Slow Cooker

300 g carne de vita

250 g ciuperci champignon

2 morcovi

1 ceapa alba

1 felie telina

1 ou

4 linguri de faina

1 lingura ulei

1 lingura boia de ardei dulce

sare si piper

Categorii