Supă din piept de curcan cu tăiței de casă

Reteta culinara Supă din piept de curcan cu tăiței de casă din categoria Supe/Ciorbe. Specific Ungaria. Cum sa faci Supă din piept de curcan cu tăiței de casă

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Supă din piept de curcan cu tăiței de casă

 

Numai bine pentru vremea rea ​​de afară;) Succes și succes! : - * PS poe intermedia cam ioc, nu mi-am dat seama ca am fost repede inainte, l-am pus pe Alin la treaba dimineata la 6.30, iar cand am venit acasa de la serviciu am terminat repede supica;) prezentarea! ;) 

piept de curcan cu os cca. 1000 g, ceapa galbena 1 bucata, morcovi 2 bucati, radacina de patrunjel 1 bucata, patrunjel 1/2 bucata, telina 1 felie aprox. 100 g, amestec de legume Vigita a pana la Panacris 1 lingura, sare iodata, boabe de piper, coriandru 1 fasole, taitei de casa cu ou aprox. 300 g.

Legumele se curata si se fierb intregi, impreuna cu carnea de curcan si condimentele, cu cca. 3000 ml apa rece, in minunatul bol ceramic de la aragazul CrockPot slow cooker, la programul HIGH 4 ore.

După ce carnea este gătită, strecoară supa într-un alt bol, se condimentează cu sare, se adaugă la tăiței și se fierbe din nou, aprox. 30 de minute până la programul High.

Se serveste fierbinte, presarata cu verdeata tocata marunt si dupa gustul fiecarui simplu, sau cu legume si carne fierte;)

Bafta si bafta! ;)

Ingrediente Supă din piept de curcan cu tăiței de casă

piept de curcan cu os cca. 1000 g, ceapă galbenă 1 bucată, morcovi 2 bucăți, pătrunjel rădăcină 1 bucată, păstârnac 1/2 bucată, țelină 1 felie cca. 100 g, amestec de legume Vigita a la Panacris 1 lingură, sare iodată, piper boabe, coriandru 1 boabă, tăiței de casă cu ou cca. 300 g.

Categorii