Supa din rasol de vita
Instructiuni de preparare Supa din rasol de vita
Carnea se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu ~ 3 litri apa. Se inlatura spuma. Intre timp se curata morcovul si se taie cubulete, ceapa si ardeiul se toaca marunt.
Se lasa la fiert pentru minim 30 minute. Cand carnea a fiert, se scoate sa avem loc pentru galuste.
Se separa albusele de galbenusuri. Se bate albusul foarte bine, se adauga cate un galbenus, batand in continuare.
Se adauga sare, 2 lingurite ulei si 14 lingurite gris . Se pune din compozitie cu o lingurita, in supa care fierbe in clocote.
Se reduce un pic focul. Dupa ce se pun toate galustile , se pune un capac. Din cand in cand se pune cate putina apa rece.
La sfarsit se adauga bucatile de rasol de vita si patrunjelul tocat.
Ingrediente Supa din rasol de vita
1 kg rasol de vita,
2 buc morcov,
2 buc ceapa,
1 buc ardei gras rosu,
2 oua,
14 lingurite gris,
2 lingurite ulei,
1 legatura patrunjel,
sare.