Supa greceasca de linte cu oregano si marar
Instructiuni de preparare Supa greceasca de linte cu oregano si marar
Ardeiul si ceapa tocata se calesc in ulei incins. Se adauga usturoiul si fielurile de ansoa si se lasa 30 de secunde.
Se adauga lintea, oregano, caperele si coaja de lamaie.
Dupa 30 de secunde se toarna supa, se da in clocot, se micsoareaza focul si se fierbe 40 de minute, pana cand lintea este fiarta.
Se presara cu marar tocat si se serveste.
Ingrediente Supa greceasca de linte cu oregano si marar
2 linguri ulei masline,
1 ceapa mare,
1 ardei gras galben,
2 catei usturoi,
50 g fileuri de ansoa,
2 cani linte rosie,
1 lingura oregano proaspat tocat,
1 lingura capere,
1 lingurita coaja rasa lamaie,
6 cani supa pui,
1 lingura marar proaspat tocat.