Supa pe gaina, crescuta la tara

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Supa pe gaina, crescuta la tara

Punem gaina curatata si spalata bine, in oala sub presiune, adaugam restul ingredientelor (fara taitei  desigur ) acoperim cu apa si punem la fiert pentru o ora. In cazul in care, carnea nu este destul de moale, mai lasam cateva minute la fiert. Scoatem carnea si legumele, strecuram supa, o punem dinnou la fiert intr-o oala normala, asezonam daca mai este nevoie si cand da in clocot adaugam taiteii. Lasam cam 5-8 minute sa fiarba, dupa care oprim focul si adaugam frunzele de patrunjel tocate marunt. Servim supa calda. Carnea de gaina am servit-o langa cartofi aurii si sos picant de prune. Pofta buna !

Ingrediente Supa pe gaina, crescuta la tara

1 gaina crescuta la tara

3 morcovi

1 radacina patrunjel (eu nu am avut)

1 bucata telina

1 ceapa

1 lingurita boabe de piper

1 lingurita sare grunjoasa

Taitei/ galuste la alegere

Frunze proaspete de patrunjel

Categorii