Supa rece de iaurt si castraveti
Reteta culinara Supa rece de iaurt si castraveti din categoria Supe/Ciorbe. Specific Grecia. Cum sa faci Supa rece de iaurt si castraveti
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Supa rece de iaurt si castraveti
Au venit caldurile si, in mod normal, ar trebui sa desfacem berile. La contrapartida insa va recomand o supa rece de iaurt si castravete, originara din Grecia (Rhodos). Cu doar 320 de calorii/portie si cu o preparare asigurata in max 15 minute, reprezinta o alegere ideala pentru zilele toride de vara. Nimic nu se fierbe, totul se transforma intr-un cocktail delicios si racoritor.
Ingrediente Supa rece de iaurt si castraveti
750 g iaurt (0% grasime);
125 ml lapte (0,1% grasime);
sucul de la 1 lamaie; 1 lingura ulei de masline;
200 g castraveti (taiati cuburi mici, obligatoriu);
2 graunte de usturoi;
50 g seminte de pin;
150 g branza Feta;
1 legatura cimbru verde, tocat;
1 lamaie feliata, pentru decor;
sare si piper dupa gust;
1 lingura de ulei pentru prajit.