Sushi vegan cu nucă de cocos, mango şi tofu

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sushi vegan cu nucă de cocos, mango şi tofu

Orezul se spală (nu singur, din păcate), până se-nălbeşte apa şi apoi până rămâne curată...ca lacrima. Se adaugă în Philips Multicooker apa, orezul şi mierea. Se selectează programul "rice/pasta", temperatura de 180 de grade Celsius şi timpul de 20 de minute. Pe o jumătate de algă se pune orez, apoi se aşază fâşiile de avocado, mango şi tofu, care trebuie să fie la acelaşi nivel, şi calitativ, şi de înălţime, după care...cum să vă zic? Se rulează. S-avem pardon! Se învelesc, să le fie cald şi bine, cu prelate de avocado şi se ninge peste ele cu nucă de cocos râşniţată. Proaspăt ninsă adică. Se împarte frăţeşte sau după caz şi se întinge în sos de soia. Reteta pregatita de Larisa, @fructariesilegumarie.blogspot.ro cu aparatul Philips Multicooker.

Ingrediente Sushi vegan cu nucă de cocos, mango şi tofu

o cană cu orez

dintr-ăla special pentru sushi

o lingură cu miere

oţet din orez

o cană cu apă

fâşii de mango

avocado

tofu

nucă de coco

Categorii