Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Astazi la pranz incercati taboulé ... fara bulgur! O alternativa fara gluten si 100% legume! Bulgurul va fi inlocuit de conopida mixata :-) O reteta fara gatit si vegetariana, perfect de pus in cutii ermetice pentru a lua o lua la serviciu sau chiar la un picnic improvizat :-)
Instructiuni de preparare Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taiati conopida in bucati mici si puneti-o intr-un chopper Mixati in reprize pana obtineti boabe mici (daca mixati dintr-o singura miscare si pentru prea mult timp, conopida se poate incalzi si se va forma o pasta).
Puneti conopida amestecata intr-un castron. Taiati rosiile si castravetele in cuburi mici s adaugati-le la conopida. Taiati maslinele in felii, scoate samburii si puneti-le peste salata. Spalati, uscati si taiati frunzele de menta si puneti-le deasupra.
Adaugati ulei de masline si suc de lamaie si amestecati. Gata! Bon appétit !
Ingrediente Taboulé de conopida - 100% vegetarian
1 conopida - medie
2 rosii
1 castravete
180 gr masline negre
Frunze de menta (in functie de gust)
2 linguri cu ulei de masline
Suc de 1/2 lamaie