Taboulé de conopida - 100% vegetarian

Astazi la pranz incercati taboulé ... fara bulgur! O alternativa fara gluten si 100% legume! Bulgurul va fi inlocuit de conopida mixata :-) O reteta fara gatit si vegetariana, perfect de pus in cutii ermetice pentru a lua o lua la serviciu sau chiar la un picnic improvizat :-)

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Taboulé de conopida - 100% vegetarian

Taiati conopida in bucati mici si puneti-o intr-un chopper Mixati in reprize pana obtineti boabe mici (daca mixati dintr-o singura miscare si pentru prea mult timp, conopida se poate incalzi si se va forma o pasta).

Puneti conopida amestecata intr-un castron. Taiati rosiile si castravetele in cuburi mici s adaugati-le la conopida. Taiati maslinele in felii, scoate samburii si puneti-le peste salata. Spalati, uscati si taiati frunzele de menta si puneti-le deasupra.

Adaugati ulei de masline si suc de lamaie si amestecati. Gata! Bon appétit !

Ingrediente Taboulé de conopida - 100% vegetarian

1 conopida - medie

2 rosii

1 castravete

180 gr masline negre

Frunze de menta (in functie de gust)

2 linguri cu ulei de masline

Suc de 1/2 lamaie

Categorii