Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli
Reteta culinara din categoria Paste. Specific Romania. Cum sa faci Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli
Ciupercile Paris sunt acele ciuperci mici și delicate, cultivate. Pentru că s-au anunțat mai mulți meseni, am ajustat rețeta cu ce aveam. Am adaugat si piept de pui si broccoli.
500 gr taitei de calitate 300 gr vițel 300 gr piept de pui fara piele si os 300 gr ciuperci Paris conservate 300 gr broccoli 300 gr crema grasa 30% 100 ml ulei 3 cepe verzi 3 catei de usturoi 1/2 lingurita piper cu lamaie 1/2 lingurita nucsoara macinata 1/2 fulgi de ardei iute patrunjel verde tocat busuioc verde sare Tăiați carnea de vițel cubulețe și prăjiți în ulei. Se taie ceapa si usturoiul si se calesc cu carnea. Sare. Pentru ca am observat ca este prea putina carne, am adaugat piept de pui tocat marunt. Am pus o cana cu apa si am lasat sa fiarba aproximativ 15 minute. In acest timp carnea a patruns si lichidul a scazut. Intre timp fierbe pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. Se adauga ciupercile si se condimenteaza cu piper si nucsoara. Am fiert si broccoli acum. Se lasa sa fiarba cateva minute. Nu mai este nevoie pentru că ciupercile sunt conservate, iar broccoli-ul pătrunde rapid. Crema se diluează cu lichid din tigaie. Daca doriti puteti ingrosa sosul cu o lingura de faina. Mi s-a părut și mai subțire pe paste. Important !!! La sfarsitul oricarui preparat gustati si indreptati daca este nevoie cu sare sau piper !!! Serviți tagliatellele cu sosul și carnea cât sunt fierbinți. La servire, presara deasupra chilli si patrunjel si fulgi de busuioc verde.Ingrediente Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli
500 gr tagliatele -de calitate
300 gr carne vitel
300 gr piept pui fara piele si os
300 gr ciuperci de Paris- din conserva
300 gr broccoli
300 gr smantana grasa 30%
100 ml ulei
3 cepe verzi
3 catei usturoi
1/2 lingurita piper cu lamaie
1/2 lingurita nucsoara macinata
1/2 fulgi chilli
patrunjel verde tocat
busuioc verde
sare