Tagliatele cu piept de pui

Reteta culinara Tagliatele cu piept de pui din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Tagliatele cu piept de pui

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tagliatele cu piept de pui

 

Talgliatele cu piept de pui u,n preparat rapid si gustos pentru un pranz de duminica.

250 g. tagliatele proapete 2 liguri ulei 150 ml. smantana 100 g. cascaval ras 300 g. piept de pui 250 g.ciuperci champignion sare piper proaspat macinat cimbru rozmarin 2 catei de usturoi

Tagliatelele le punem la fiert in apa cu sare pentru 3-4 minute dupa ce incep sa clocoteasca.

Cand sunt fierte le scoatem intr-o strecuratoare si le trecem printrun jet de apa rece.

In wok punem uleiul la incins ,apoi cateii de usturoi ,pana se auresc usor,apoi ii scoatem.

Ciupercile spalate si maruntite se adauga in tigaia wok alaturi de pieptul de pui ,care a fost spalat,portionat in cuburi mici si condimentat dupa bunul plac.

Cand pieptul de pui este gatit adauga smantana si cascavalul dat pe razatoarea mare.Se amesteca tot timpul pentr a nu forma cocoloase.

Adauga in sosul alb 50 g. branza cu mucegai, condimenteaza si adauga tagliatelele fierte amestecand bine pentru a se ingoba sosul in paste.

Pofta buna!

Ingrediente Tagliatele cu piept de pui

250 g. tagliatele proapete

2 liguri ulei

150 ml. smantana

100 g. cascaval ras

300 g. piept de pui

250 g.ciuperci champignion

sare

piper proaspat macinat

cimbru

rozmarin

2 catei de usturoi

Categorii