Tagliatele cu piept de pui
Reteta culinara Tagliatele cu piept de pui din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Tagliatele cu piept de pui
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tagliatele cu piept de pui
Talgliatele cu piept de pui u,n preparat rapid si gustos pentru un pranz de duminica.
250 g. tagliatele proapete 2 liguri ulei 150 ml. smantana 100 g. cascaval ras 300 g. piept de pui 250 g.ciuperci champignion sare piper proaspat macinat cimbru rozmarin 2 catei de usturoiTagliatelele le punem la fiert in apa cu sare pentru 3-4 minute dupa ce incep sa clocoteasca.
Cand sunt fierte le scoatem intr-o strecuratoare si le trecem printrun jet de apa rece.
In wok punem uleiul la incins ,apoi cateii de usturoi ,pana se auresc usor,apoi ii scoatem.
Ciupercile spalate si maruntite se adauga in tigaia wok alaturi de pieptul de pui ,care a fost spalat,portionat in cuburi mici si condimentat dupa bunul plac.
Cand pieptul de pui este gatit adauga smantana si cascavalul dat pe razatoarea mare.Se amesteca tot timpul pentr a nu forma cocoloase.
Adauga in sosul alb 50 g. branza cu mucegai, condimenteaza si adauga tagliatelele fierte amestecand bine pentru a se ingoba sosul in paste.
Pofta buna!
Ingrediente Tagliatele cu piept de pui
250 g. tagliatele proapete
2 liguri ulei
150 ml. smantana
100 g. cascaval ras
300 g. piept de pui
250 g.ciuperci champignion
sare
piper proaspat macinat
cimbru
rozmarin
2 catei de usturoi