Tagliatelle cu broccoli, cheddar si sticks

Reteta culinara Tagliatelle cu broccoli, cheddar si sticks din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Tagliatelle cu broccoli, cheddar si sticks

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tagliatelle cu broccoli, cheddar si sticks

 

,,Bunatati pentru Craciun "  Nu mancam des paste ,dar cand ne este pofta le preparam . Cu pofta nu te joci !!!

 

INGREDIENTE
250 gr tagliatelle proaspete 250 gr broccoli -congelat 175 gr carnati porc sticks 100 gr branza maturata englezeasca Cheddar 100 gr branza burduf 2 linguri ulei 2 linguri unt 1 ceapa mica rosie piper proaspat macinat sare Rosii pentru servit Tagliatelle se pun la fiert in apa cu sare . Apa trebuie sa clocoteasca . Fierbeti respectand instructiunile de pe ambalaj . Clatiti cu apa rece si scurgeti in strecuratoare . Se taie buchetelele de broccoli in jumatati ,se pun intr-un bol adecvat cu 100 ml apa si se dau la cuptorul cu microunde timp de 3 minute . Scoateti broccoli din cuptor , limpeziti cu apa rece si strecurati in strecuratoare . Nu sunt fan cuptor cu microunde dar astfel se obtine rapid si facil un broccoli care nu-si pierde culoarea de verde frumos . Ceapa se curata si se toaca marunt .Carnaciorii sticks se taie bucatele . Sotati usor ceaapa si carnatii sticks in uleiu incins amestecat cu unt , pana cand acestea isi vor elibera aroma si gustul . Adugati broccoli si tagliatelle . Amestecati . Se pune branza burduf . Eu am folosit branza burduf din simplul motiv ca o aveam si ca nu doream sa fac risipa .I-am gasit intrebuintare . La sfarsit se razuieste deasupra branza cheddar , chiar inainte de a fi servite pastele Gustai si sarati daca mai este nevoie . La servire preparati pe deasupra tagliatellelor piper proaspat macinat si puneti alaturi rosii .

Pofta buna !!!

Ingrediente Tagliatelle cu broccoli, cheddar si sticks

250 gr tagliatelle proaspete

250 gr broccoli -congelat

175 gr carnati porc sticks

100 gr branza maturata englezeasca Cheddar

100 gr branza burduf

2 linguri ulei

2 linguri unt

1 ceapa mica rosie

piper proaspat macinat

sare

Rosii pentru servit

Categorii