Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde
Reteta culinara Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde din categoria Paste. Specific Romania. Cum sa faci Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde
Din cand incand , dar nu prea des prepar paste . Asa , de dor !!!! Printre preferatele mele se afla tagliatelle . Am gasit un sortiment de tagliatelle de calitate , cu ou si de atunci nu le tradez !!!
500gr tagliatelle cu ou 500 gr carne de vitel 200 gr mazare verde -congelata 200 gr morcovi baby -congelati 50 ml ulei 2 catei usturoi 1/2 lingurita boia 1/2 lingurita pudra ghimbir 1/2 lingurita pudra rozmarin 1/2 lingurita piper negru macinat codite de ceapa verde sare Bucata de carne de vitel se sareaza si se maseaza cu boia , ghimbir , rozmarin si piper macinat . Puneti bucata de carne intr-o cratita teflonat de marime adecvata. Se toarna deasupra ulei si o cana de apa . Tot acum puneti si usturoiul pisat . Puneti capac si lasati sa fiarba inabusit cam 45 minute pana carnea devine moale . Aveti grija sa verificati ca apa sa nu scada prea mult . Bucata de vitel se scoate pe o planseta alaturata si se taie cubulete . In sosul ramas se fierbe cam 8 minute mazarea verde si morcovii[ care s-au decongelat la temperatura camerei . Intre timp fierbeti tagliatelle in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj . Strecurati tagliatelle de apa in care au fiert. In ultima faza se servesc pastele cu mazare si morcovi pe deasupra . Ultima data se pun cubuletele de carne . Dati o nota de prospetime cu codite de ceapa verd etaiata sau cu patrunjel tocat . Pofta buna !!!Ingrediente Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde
500gr tagliatelle cu ou
500 gr carne de vitel
200 gr mazare verde -congelata
200 gr morcovi baby -congelati
50 ml ulei
2 catei usturoi
1/2 lingurita boia
1/2 lingurita pudra ghimbir
1/2 lingurita pudra rozmarin
1/2 lingurita piper negru macinat
codite de ceapa verde
sare