Tagliatelle cu spanac , branza si ardei iute
Reteta culinara Tagliatelle cu spanac , branza si ardei iute din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Tagliatelle cu spanac , branza si ardei iute
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tagliatelle cu spanac , branza si ardei iute
Adica pe italieneste ,, Tagliatelle con spinaci, formaggio e peperoncino " Delicios de simplu de preparat si de devorat . Secretul acesttor paste este folosirea branzei potrivite in combinatie cu unt si spanac verde proaspat .
INGREDIENTE
Ingrediente Tagliatelle cu spanac , branza si ardei iute
250 gr tagliatelle
250 gr spanac proaspat-de gradina
100 gr branza Gran Padano sau parmezan
50 ml unt
50 ml ulei masline
1 ardei iute rosu
1 ardei iute verde
1 lingurita rasa usturoi granulat
1/4 lingurita mix piper proaspat rasnit
sare