Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)

Reteta culinara Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez) din categoria Paste. Cum sa faci Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)

 

INGREDIENTE
200 grame tagliatelle 1 bucata praz 1 catel de usturoi 100 ml smantana sare piper ulei de masline 200 grame kibbeling (cod dat printr-un mix de faina, bere si ou si prajit in baie de ulei) 30 grame branza Gouda

Ingrediente Tagliatelle in sos cremos de praz si kibbeling (peste pane in stil olandez)

200 grame tagliatelle

1 bucata praz

1 catel de usturoi

100 ml smantana

sare

piper

ulei de masline

200 grame kibbeling (cod dat printr-un mix de faina, bere si ou si prajit in baie de ulei)

30 grame branza Gouda

Categorii