Tagliatelle mare e monte
Reteta culinara din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Tagliatelle mare e monte
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tagliatelle mare e monte
Pentru ca suntem in plin sezon estival si pentru ca unii prefer marea altii prefara muntele, m-am gandit sa vin cu acest preparat care combina pe ambele ,Mare e monte. Preparat italian care este renumit in intreaga lume. Ingredientele de baza, ciuperci si fructe de mare care si -l defineste ca si denumire mare -fructele de mare si munte ciupercile din padurile muntilor. Combinatia este perfecta. Se prepara rapid si usor. Va indemn sa-l incercati.
Ingrediente Tagliatelle mare e monte
250 g (o caserola) paste tagliatelle proaspete sau de care aveti
250 g cocktail fructe de mare (midii,inele calamar,creveti )
200 g ciuperci eu am avut galbiori de padure spalate si scurse bine de apa
1-2 catei usturoi tocat
5-6 rosii cherry taiate in doua
2 linguri ulei de masline
2-3 linguri smantana vegetala pentru gatit
2 linguri rase patrunjel verde tocat marunt
sare dupa gust
piper dupa gust
parmezan ras dupa gust