Tagliatelle mare e monte

Reteta culinara din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Tagliatelle mare e monte

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tagliatelle mare e monte

 

Pentru ca suntem in plin sezon estival si pentru ca unii prefer marea altii prefara muntele, m-am gandit sa vin cu acest preparat care combina pe ambele ,Mare e monte. Preparat italian care este renumit in intreaga lume. Ingredientele de baza, ciuperci si fructe de mare care si -l defineste ca si denumire mare -fructele de mare si munte ciupercile din padurile muntilor. Combinatia este perfecta. Se prepara rapid si usor. Va indemn sa-l incercati.    

Ingrediente Tagliatelle mare e monte

250 g (o caserola) paste tagliatelle proaspete sau de care aveti

250 g cocktail fructe de mare (midii,inele calamar,creveti )

200 g ciuperci eu am avut galbiori de padure spalate si scurse bine de apa

1-2 catei usturoi tocat

5-6 rosii cherry taiate in doua

2 linguri ulei de masline

2-3 linguri smantana vegetala pentru gatit

2 linguri rase patrunjel verde tocat marunt

sare dupa gust

piper dupa gust

parmezan ras dupa gust

Categorii