Taietei lati cu ratatouille si chiftelute din carnat

Reteta culinara Taietei lati cu ratatouille si chiftelute din carnat din categoria Paste. Specific Romania. Cum sa faci Taietei lati cu ratatouille si chiftelute din carnat

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Taietei lati cu ratatouille si chiftelute din carnat

 

Rapid, savuros, gustos si satios!!! Enjoy!

Ingrediente Taietei lati cu ratatouille si chiftelute din carnat

2 carnat de casa proaspeti

400 gr.taietei lati

1 ardei rosu curatat si taiat fasii mari

1 ardei rosu curatat si taiat fasii mari

1 ceapa rosie curatata si taiata fasii mari

1 ceapa galbena curatata si taiata fasii mari

3 fire de ceapa verde taiata rondele

1/2 dovleac placintar curatat si taiat cuburi potrivit de mari

150 gr.hribi sau orice alte ciuperci curatate si taiate in bucati mari

100 gr. rosii curatate de pielita si taiate cuburi mari

100 gr.mazare verde

1 fir de cimbru

4 catei de usturoi

100 ml.vin alb

frunze de busuioc proaspat

ulei de masline

sare si piper

Categorii