Taietei lati cu ratatouille si chiftelute din carnat
Reteta culinara Taietei lati cu ratatouille si chiftelute din carnat din categoria Paste. Specific Romania. Cum sa faci Taietei lati cu ratatouille si chiftelute din carnat
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Taietei lati cu ratatouille si chiftelute din carnat
Rapid, savuros, gustos si satios!!! Enjoy!
Ingrediente Taietei lati cu ratatouille si chiftelute din carnat
2 carnat de casa proaspeti
400 gr.taietei lati
1 ardei rosu curatat si taiat fasii mari
1 ardei rosu curatat si taiat fasii mari
1 ceapa rosie curatata si taiata fasii mari
1 ceapa galbena curatata si taiata fasii mari
3 fire de ceapa verde taiata rondele
1/2 dovleac placintar curatat si taiat cuburi potrivit de mari
150 gr.hribi sau orice alte ciuperci curatate si taiate in bucati mari
100 gr. rosii curatate de pielita si taiate cuburi mari
100 gr.mazare verde
1 fir de cimbru
4 catei de usturoi
100 ml.vin alb
frunze de busuioc proaspat
ulei de masline
sare si piper