Taitei cu kaiser, unt si cașcaval, la tigaie
Reteta culinara din categoria Paste. Specific Romania. Cum sa faci Taitei cu kaiser, unt si cașcaval, la tigaie
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Taitei cu kaiser, unt si cașcaval, la tigaie
Uneori, din lipsă de timp, suntem nevoiți să preparăm ceva rapid cu ce ingrediente avem la îndemână. Cum ne plac mult pastele și cum mai aveam în casă niște tăiței (care-mi plac mai mult decât orice alte paste) m-am gândit să fac rapid un preparat, adăugând ceea ce mai era în frigider (unt, cașcaval, kaiser...). Ceea ce a ieșit ne-a plăcut foarte mult, pentru că a fost foarte gustos și sățios. Chiar merită să preparăm astfel pastele, din când în când, mai ales când nu prea avem timp...
Ingrediente Taitei cu kaiser, unt si cașcaval, la tigaie
100 grame de tăiței
200 grame de kaiser
50-75 grame de unt
75 grame de cașcaval răzuit
2 linguri de ulei de floarea soarelui