Taitei cu varza, de post

Reteta culinara Taitei cu varza, de post din categoria Mancaruri de post. Specific Romania. Cum sa faci Taitei cu varza, de post

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Taitei cu varza, de post

 

Este o reteta simpla si rapida, cu putine ingrediente dar care poate fi o masa usoara, de seara. Recomand acest preparat in zilele de post, bineinteles daca folosesti paste fara oua.

1 varză murată (aproximativ 1 kg) 1-2 cepe Sarat la gust piper dupa gust 3-4 linguri de ulei 1 pungă cu tăiței largi, fără ouă (aprox. 200 g)

Noi curata ceapa, se spală, apoi se taie și temperamentul fin - l până se înmoaie și devine transparent ca sticla.

Desfaceți frunzele de varză și îndepărtați coloana vertebrală și coaste. Daca este prea acrisor il punem in apa rece, cam 10-15 minute, apoi il scurgem intr-o strecuratoare. Cut varza Fidel ca sa b cu crawlere sau tocăm mici , așa cum ne place . Peste ceapa se pune varza si se caleste impreuna pana varza se inmoaie bine. C ondimentă m piper după gust, iar la nevoie noi și puțină sare.

paste ierboase în apă clocotită cu puțină sare, așa cum este indicat pe ambalaj. Atunci când taiteii sunt fierte, am clătiți cu apă rece IM și a - l complicat pentru mine decât să se scurgă. Am fiert fidea peste varză și se amestecă m cu atenție pentru a nu zdrobi de fidea . Dacă este necesar, mai adăugați Um sare și piper după gust.

Poftă bună!

Ingrediente Taitei cu varza, de post

1 varză murată (cca 1 kg)

1-2 cepe

sare, după gust

piper, după gust

3-4 linguri de ulei

1 pungă cu tăiței lați, fără ouă (cca 200 g)

Categorii