Tarta aperitiv
Reteta culinara Tarta aperitiv din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Tarta aperitiv
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarta aperitiv
Am gasit aceasta reteta pe grup bucataras.ro si mi-a placut ce a iesit, chiar daca am renuntat la sare(am avut un cas de oaie sarat) si ciuperci.
Pentru aceasta reteta de tarta, am folosit urmatoarele ingrediente: 4oua 200g muschiulet de porc 70g cas de oaie de la sare 130g branza vaci 2linguri smantana 3linguri cu faina(60g) 1ardei gras rosu taiat cubulete Cateva masline feliate Piper mozaic proaspat macinat dupa gust Am ras casul de oaie sarat si am taiat muschiuletul si ardeiul cubulete. Am batut ouale, am adaugat casul, branza de vaci, faina, smantana si am amestecat bine. Apoi am adaugat muschiuletul si ardeiul. Am turnat compozitia in forma tapetata cu hartie de copt unsa putin cu ulei si am dat la cuptor la foc mediu, 35 minute. Nu a iesit foarte inalta, deoarece am folosit un vas cam mare pentru o singura reteta, dar nu ne-a deranjat lucrul acesta. Merge foarte bine impreuna cu salata preferata. Pofta buna!Ingrediente Tarta aperitiv
Pentru aceasta reteta de tarta, am folosit urmatoarele ingrediente:
4oua
200g muschiulet de porc
70g cas de oaie de la sare
130g branza vaci
2linguri smantana
3linguri cu faina(60g)
1ardei gras rosu taiat cubulete
Cateva masline feliate
Piper mozaic proaspat macinat dupa gust