Tartă aromată cu mere și portocale, din făină integrală și semințe

Reteta culinara Tartă aromată cu mere și portocale, din făină integrală și semințe din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Tartă aromată cu mere și portocale, din făină integrală și semințe

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tartă aromată cu mere și portocale, din făină integrală și semințe

 

INGREDIENTE
Aluat 300 g făină - măciniș integral; 100 mL ulei de floarea soarelui; 100 mL apă minerală; 60 g zahăr; 2 lg semințe de susan; 1 lg semințe de in; 1 plic praf de copt Dr. Oetker; sucul de la 1/2 lămâie; sare. Umplutura 4 mere roșii; 2 portocale; 2 lg zahăr; 1 lgț rasă scorțișoară; 1 vârf lgț cardamon. Decor zahăr pudră vanilat.

Ingrediente Tartă aromată cu mere și portocale, din făină integrală și semințe

300 g făină - măciniș integral;

100 mL ulei de floarea soarelui;

100 mL apă minerală;

60 g zahăr;

2 lg semințe de susan;

1 lg semințe de in;

1 plic praf de copt Dr. Oetker;

sucul de la 1/2 lămâie;

sare.

4 mere roșii;

2 portocale;

2 lg zahăr;

1 lgț rasă scorțișoară;

1 vârf lgț cardamon.

zahăr pudră vanilat.

Categorii