Tarta cu banane si ciocolata
Pentru ca un desert trebuie sa fie simplu, delicios si cu... ciocolata :)
Instructiuni de preparare Tarta cu banane si ciocolata
Se pune aluatul in forma si se coace timp de 20 minute la 180°C. Se taie bananele rondele.
Dupa ce aluatul s-a racit, puneți rondelele de banane peste el.
Puneti smantana lichida la fiert. Intr-un castron, puneti ciocolata si zaharul. Turnati smantana fierbinte peste si amestecati pana compozitia devine neteda si omogena.
Topiti untul si puneti-l peste amestecul de mai sus.
Varsati imediat amestecul peste banane. Rotiti tarta pentru a dispersa ganache-ul pe intreaga suprafata. Dati la rece pentru 1 ora.
Aranjati banele peste ganache-ul racit. Fiti creativi!
Voila! Tarta dvs. cu ciocolata si banane e gata!
Ingrediente Tarta cu banane si ciocolata
1 pâte sablée
2-3 banane
220 gr ciocolata
125 ml de smantana lichida
25 gr zahar
90 gr unt