Tarta cu banane si ciocolata

Pentru ca un desert trebuie sa fie simplu, delicios si cu... ciocolata :)

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tarta cu banane si ciocolata

Se pune aluatul in forma si se coace timp de 20 minute la 180°C. Se taie bananele rondele.

Dupa ce aluatul s-a racit, puneți rondelele de banane peste el.

Puneti smantana lichida la fiert. Intr-un castron, puneti ciocolata si zaharul. Turnati smantana fierbinte peste si amestecati pana compozitia devine neteda si omogena.

Topiti untul si puneti-l peste amestecul de mai sus.

Varsati imediat amestecul peste banane. Rotiti tarta pentru a dispersa ganache-ul pe intreaga suprafata. Dati la rece pentru 1 ora.

Aranjati banele peste ganache-ul racit. Fiti creativi!

Voila! Tarta dvs. cu ciocolata si banane e gata!

Ingrediente Tarta cu banane si ciocolata

1 pâte sablée

2-3 banane

220 gr ciocolata

125 ml de smantana lichida

25 gr zahar

90 gr unt

Categorii