Tarta cu branza de capra

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tarta cu branza de capra

-Răziți brânza de capră printr-o răzătoare mică și amestecați cu ouăle, apoi adăugați ceapa tocată. Se amestecă ușor cu o furculiță. -Intindem foaia de aluat pe masa de lucru, o taiem in forma rotunda si asezam foaia de aluat in tava unsa cu putin unt si presata cu putina faina de grau. Peste aluat se pune compozitia de branza cu o lingura, se aseaza baconul feliat marunt, ciupercile, rosiile si maslinele si se da tava la cuptor. Cand se rumeneste frumos este semn ca tarta noastra este gata. Se poate servi cu sau fara ketchup. !

Ingrediente Tarta cu branza de capra

-1 foaie aluat foietaj

-1 felie mare de branza de capra

-5 legaturi de ceapa verde

-5 oua

-200 gr. bacon

-200 gr.ciupercute feliate

-cateva rosii chery

-200 gr.masline,verzi si negre.

Categorii