Tarta cu carne, usturoi verde si verdeata, in foietaj
Reteta culinara din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Tarta cu carne, usturoi verde si verdeata, in foietaj
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarta cu carne, usturoi verde si verdeata, in foietaj
Pentru această tartă am folosit amestec rămas de la chiftele și un aluat foietaj pentru că îmi place mult textura lui crocantă. Am garnisit-o cu cașcaval ras și roșii cherry, care s-au ars un pic, dar nu a fost o problemă, pentru că le-am curățat pielițele.
Ingrediente Tarta cu carne, usturoi verde si verdeata, in foietaj
6 foi de foietaj,
400 g carne de porc,
1/2 linguriță cimbru,
Sare, după gust,
Frunzele de la o legătura de usturoi verde,
1 ceapă albă,
1 morcov,
1 cartof,
1 ou,
Câteva fire de pătrunjel și de mărar,
3 linguri ulei,
Pentru decor: 100 g cașcaval ras și câteva roșii cherry