Tarta cu carnea de porc
Un preparat delicios
Instructiuni de preparare Tarta cu carnea de porc
Intr-un vas calim in uleiul de masline ceapa bucatele, morcovii felii si carnea taiata cubulete timp de 5 minute. Adaugam doua cani apa, cimbrusi condimentam cu sare, piper. Lasam pana cand apa scade si carnea este moale.
Punem ciupercile spalate si taiate bucati, condimentam din nou apoi asteptam sa scada apa lasata, amestecand din cand in cand. Dupa ce apa a scazut luam vasul de pe foc.
Intr-o tava de copt aranjam un foitaj, punem putin parmezan si compozitia din vas. Adaugam restul de parmezan dupa care acoperim cu a doua foaie. Deasupra ungem bine cu oul batut.
Dam la cuptor timp de 30-35 minute. Impungem aluatul cu o scobitoare. Daca pe scobitoare nu ramane nimic insemna ca preparatul este gata.
Ingrediente Tarta cu carnea de porc
300 g carne porc
2 bucati aluat foietaj (em folosit congelat)
2 morcovi (medii)
2 cepe (medii)
100 g parmezan
10 ciuperci champignon (mai marisoare)
O jumatate crengura cimbru (sau condiment)
Un ou
3 linguri ulei de masline (3-4)
Sare
Piper