Tarta cu ceapa verde si frunze de ridichi
Reteta culinara Tarta cu ceapa verde si frunze de ridichi din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Tarta cu ceapa verde si frunze de ridichi
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tarta cu ceapa verde si frunze de ridichi
In aceasta perioada pietele sunt pline de verdeturi si e foarte bine sa profitam din plin de bogatia primaverii. "Buruiana" mea preferata e spanacul. Mi-am si facut provizii in congelator , insa imi place si salata verde, ceapa verde si ridichile, mai precis frunzele de ridichi. Daca anul trecut am facut o delicioasa supa crema din frunze de ridichi , acum am pregatit pentru micul dejun o tarta cu frunze de ridichi.
Ingrediente Tarta cu ceapa verde si frunze de ridichi
Aluat pentru tarta:
-250 g faina
-120 g unt/margarina
-1 ou
-1 lingurita sare
-1-2 linguri apa rece
Umplutura:
-3 legaturi ceapa verde
-3 legaturi frunze de ridichi
-1 catel de usturoi
-2 oua
-150 g branza feta
-80 g cascaval
-putin marar verde
-cateva feli de rosii
-putin ulei